Συνδεθείτε μαζί μας

ΑΠΟΨΕΙΣ

Άδικο το μέτρο των 100 ατόμων σε κοινωνικές εκδηλώσεις

Στη συνάντηση διαμαρτυρίας στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου ο Χάρης Μαμουλάκης

Στη συνάντηση διαμαρτυρίας για το άδικο μέτρο περιορισμού του αριθμού των παρευρισκομένων σε γάμους, βαπτίσεις και λοιπές κοινωνικές εκδηλώσεις σε κέντρα διασκέδασης στα 100 άτομα, που διοργανώθηκε στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων, συμμετείχε το απόγευμα της Δευτέρας 17/05 ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

«Βρισκόμαστε στο πλευρό των επαγγελματιών και των εργαζομένων που αντιδρούν για το άδικο αυτό περιοριστικό μέτρο, που προβλέπει τη συμμετοχή μόλις 100 ατόμων σε γάμους, βαπτίσεις και λοιπές κοινωνικές εκδηλώσεις στους ανοικτούς χώρους των κέντρων διασκέδασης» ανέφερε σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Στην Κρήτη, έχουμε περισσότερους από 2.500 εργαζόμενους που απασχολούνται σε 40 και πλέον επιχειρήσεις που φιλοξενούν αυτές τις κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά και πολλούς άλλους κλάδους που άμεσα ή έμμεσα εμπλέκονται με αυτές. Καλλιτέχνες και μουσικοί, φωτογράφοι, εμπορικές επιχειρήσεις διαφόρων ειδών, αγρότες – παραγωγοί, κλπ, ενώ υπάρχει και ο γαμήλιος τουρισμός, που επίσης πλήττεται. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, αυτή η απόφαση επηρεάζει αρνητικά τόσο την επιχειρηματικότητα, όσο και την εργασία. Γι’ αυτό και η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να την επανεξετάσει και να την προσαρμόσει στα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, έτσι ώστε ο κλάδος να λειτουργήσει με ασφάλεια.».

Στη συνάντηση, εκτός από τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, συμμετείχαν εκπρόσωποι των επαγγελματιών που πλήττονται από την απόφαση, εργαζόμενοι, καθώς και εκπρόσωποι του Δήμου Ηρακλείου και της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΑΠΟΨΕΙΣ