Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χαλάνδρι: Γυναίκα πυροβόλησε άνδρα, συνελήφθη η δράστις!

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση το θύμα. Για ενδοοικογενειακή υπόθεση κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες.

Σε κρίσιμη κατάσταση είναι ο άνδρας που πυροβολήθηκε από γυναίκα στο Χαλάνδρι το μεσημέρι της Πέμπτης και αρχικά θεωρήθηκε νεκρός, όμως δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η γυναίκα, με καταγωγή από την Αλβανία, έχει συλληφθεί. Την ίδια ώρα σοκάρουν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας καθώς φαίνεται πως πρόκειται για ενδοοικογενειακή υπόθεση.

 

xalandri_shots__4_
xalandri_shots__5_
xalandri__1_
xalandri__2_

 

Δράστις και θύμα φέρονται να είχαν εξωσυζυγική σχέση στο παρελθόν από την οποία μάλιστα απέκτησαν και ένα παιδί 13 χρόνων σήμερα.

Το θύμα, Έλληνας οφθαλμίατρος, φέρεται να μεγάλωσε το παιδί με την Αγγλίδα σύζυγό του.

Γείτονες αναφέρουν πως η γυναίκα από την Αλβανία τον ενοχλούσε πάντα, πιθανότατα με αφορμή το παιδί που είχαν αποκτήσει μαζί καθώς ο ίδιος σύμφωνα πάντα με πληροφορίες φέρεται λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα της να μην την άφηνε να βλέπει το παιδί της.

Σήμερα όμως η γυναίκα του είχε στήσει καρτέρι. Όταν ο άνδρας βγήκε από το σπίτι για να παραλάβει το παιδί από το σχολικό η γυναίκα τον πλησίασε κι αφού καβγάδισαν τον πυροβόλησε στην κοιλιά. Όπως έχει γίνει έως τώρα γνωστό, όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του 13 ετών παιδιού τους.

ΠΗΓΗ: protothema

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ