Συνδεθείτε μαζί μας

ΟΦΗ

Δείπνο στην ποδοσφαιρική ομάδα παρέθεσε ο Μιχάλης Μπούσης

«Να είστε μία ομάδα, έτσι θα νικήσετε»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Οι Κρητικοί υποδέχoνται την Κυριακή (20/8, 19:30) τον Άρη στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και ο στόχος είναι να μπουν μια γροθιά στον φετινό… Μαραθώνιο.

Ο Μιχάλης Μπούσης ανέφερε στην ομάδα: «Στα πέντε χρόνια που βρίσκομαι εδώ, υπήρξαν καλές αλλά και δύσκολες στιγμές, είχαμε καλές και κακές σεζόν όμως μέσα από όλα αυτά βρήκαμε τον τρόπο να παραμείνουμε ενωμένοι, να είμαστε μια οικογένεια, μια ομάδα.

Αυτό είναι που θα σας κάνει να νικήσετε! Θα σας κάνει να ξεχωρίσετε αυτή τη χρονιά! Να στηρίζετε ο ένας τον άλλον στις δυσκολίες. Στις καλές στιγμές όλοι πανηγυρίζουμε. Αλλά σε μια δύσκολη στιγμή, όταν δεν σκοράρεις, όταν χάνεις ένα πέναλτι τότε είναι που χρειάζεστε περισσότερο ο ένας τον άλλον.

Το μόνο που θέλω να σας ζητήσω είναι να είστε ομάδα. Όλοι γνωρίζετε ποιοι είναι οι στόχοι για φέτος. Δεν ήρθα στην Ελλάδα για να έχω μια ομάδα που θα τερματίζει 7η, 8η ή 9η και θα είμαι ικανοποιημένος με αυτό. Ήρθα εδώ για να “κτίσω” κάτι ξεχωριστό. Αν το πιστέψετε όλοι και δείξετε εμπιστοσύνη, τότε μπορείτε να νικήσετε κάθε αντίπαλο. Το έχετε αποδείξει!

Σας εύχομαι καλή σεζόν! Θέλω να ξεκινήσετε δυναμικά στο πρώτο παιχνίδι, θέλω να ξέρουν ότι παίζουν στην έδρα μας και όποιος έρχεται εδώ, δεν θα φεύγει εύκολα. Αν φύγουν με την νίκη, θα πρέπει πρώτα να έχουν “ματώσει” γι’ αυτή τη νίκη. Αν όμως κάνουμε αυτό που πρέπει, τότε θα νικάμε σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Θα είμαστε αυτή η ομάδα, που είναι δύσκολο να την νικήσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΟΦΗ