Συνδεθείτε μαζί μας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έφυγε από την ζωή ο Μάικ Μίτσελ σε ηλικία μόλις 65 ετών

Έγινε γνωστός μέσα από τους ρόλους του στο Gladiator και στο Braveheart

Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός μέσα από τους ρόλους του σε θρυλικές ταινίες, όπως το Gladiator και το Braveheart, άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή 23 Ιουλίου, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπός του στην ΤΜΖ.

Όπως ανέφερε το δημοσίευμα, ο ηθοποιός και body builder πέθανε από καρδιακή προσβολή, ενώ βρισκόταν στο σκάφος του με την σύζυγό του, Ντένις στα ανοιχτά της Τουρκίας. Σύμφωνα με εκείνη, το ζευγάρι ζούσε μόνιμα στο σκάφος.

Ο εκπρόσωπός του δήλωσε«Ήταν πολύ δύσκολο να το πιστέψουμε. Ο ξαφνικός θάνατος ενός διεθνούς φήμης ηθοποιού, ενός έντιμου ατόμου, ενός πραγματικού ηθοποιού, ενός αληθινού φίλου, του αγαπητού μου φίλου… Είχα την τιμή να είμαι ο μάνατζέρ του. Το να τον γνωρίσει κανείς και να καταφέρει να κερδίσει τη φιλία του είναι κάτι ανεκτίμητο».

Έχει συμμετάσχει σε πολλές διάσημες ταινίες, μεταξύ των οποίων, τα «Braveheart», «Gladiator»«Apocalypse Z»«City of Hell» και «Skyfall», ενώ έχει μία σπουδαία καριέρα ως body builder. Έχει αποσπάσει πολλούς τίτλους και βραβεία (Mr. Universe, πέντε τίτλους Masters Mr. World, τίτλος του Ισχυρότερου άνδρα της Βρετανίας και βραβείο Living Legend της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γυμναστικής).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ