
Ένας εμβληματικός παράγοντας του ΟΦΗ με πολυετή θητεία εντός διοίκησης αλλά και πάντα αρωγός στην ομάδα όταν δεν μετείχε σ΄αυτή έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον κορωνοϊό. Η διοίκηση της ΠΑΕ έστειλε το δικό της μήνυμα για τον Κώστα Ρεπανάκη.
Η ανακοίνωση:
Ένας από τους ιστορικούς παράγοντες της ομάδας μας δεν είναι πια κοντά μας! Ο Κώστας Ρεπανάκης έζησε μια ζωή αφιερωμένη στον ΟΦΗ. Από τη δεκαετία του ’70 υπηρέτησε την ομάδα μας τόσο από τη θέση του γενικού αρχηγού, όσο και από οποιαδήποτε άλλη θέση του ζητήθηκε, με μοναδικό σκοπό την καταξίωση του ΟΦΗ στα δύσκολα χρόνια της αλλαγής του πρωταθλήματος από ερασιτεχνικό σε επαγγελματικό. Ήταν πάντα κοντά στον σύλλογο με αγάπη και ανιδιοτέλεια, γι’ αυτό και μένει στην ιστορία ως ένας από τους ανθρώπους που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην ομάδα μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
GRAND SLAM
/ 14 ώρες πρινΤο πρόγραμμα της Δευτέρας στο Roland Garros
Θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του ο Novak Djokovic
-
GRAND SLAM
/ 1 ημέρα πρινΟ Στέφανος Τσιτσιπάς αφού έσβησε τριπλό set point στο 4ο σετ, τελικά επικράτησε με 3-1 σετ του Jiri Vesely
Επικράτησε του Jiri Vesely με 7-5, 6-3, 4-6, 7-6 (7)
-
GRAND SLAM
/ 1 ημέρα πρινΑποκλεισμός της Σάκκαρη από τον 1ο γύρο του Roland Garros
η Muchova πανηγύρισε τη νίκη με 7-6 (5), 7-5
-
GRAND SLAM
/ 2 ημέρες πρινΤο πρόγραμμα της 1ης ημέρας του Roland Garros
Πρεμιέρες για Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη