Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκανε το τραπέζι στους εκπροσώπους του Τύπου ο Ηρόδοτος!

Η όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Θυγατέρα» στην Αμμουδάρα.

Τους εκπροσώπους του Τύπου φιλοξένησε η ΠΑΕ Ηρόδοτος στο εστιατόριο «Θυγατέρα» στην Αμμουδάρα με αφορμή την επικείμενη έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς στη Super League 2 το Σαββατοκύριακο 30-31/10.

Σε ένα αρκετά φιλόξενο και «ζεστό» κλίμα, μεταξύ κρασιού και φαγητού, οι δημοσιογράφοι της πόλης είχαν την ευκαιρία να τα πουν τόσο με τους ανθρώπους της διοίκησης των «μπλε», όσο και με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Τάτση, ο οποίος ήταν αρκετά χαλαρός και ευδιάθετος ανταλλάσσοντας απόψεις για το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 και όχι μόνο.

Το τέλος του γεύματος περιελάμβανε και δώρο με την Υπεύθυνη Τύπου της ομάδας κ. Χρύσα Ζερβού να μοιράζει στους δημοσιογράφους ντοσιέ με το σήμα του Ηροδότου και ευχές για μια δημιουργική χρονιά.

 

Η ΠΑΕ Ηρόδοτος μέσω του προσωπικού της λογαριασμό στο Facebook έγραψε τα εξής:

«Δείπνο στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ηροδότου, παρέθεσε η ομάδα μας το βράδυ της Πέμπτης, στο εστιατόριο «Θυγατέρα» στην Αμμουδάρα.
Από πλευράς διοίκησης έδωσαν το παρών ο πρόεδρος κ. Στέλιος Παπαδημητρίου, ο αντιπρόεδρος κ. Κώστας Γιαπιτζόγλου, ο Γενικός Διευθυντής κ. Νώντας Σφακιανάκης, ο τεχνικός Διευθυντής κ. Στέλιος Σωκιανός, ο Οικονομικός Διευθυντής κ. Γιώργος Λαμπράκης, ο κ. Μιχάλης Γεωργιάδης από τον Ερασιτέχνη, η κ. Σοφία Δαγκλή η οποία είναι στη γραμματεία του συλλόγου και η Υπεύθυνη Τύπου, Χρύσα Ζερβού.
Φυσικά από το γεύμα, δε θα μπορούσε να λείπει ο προπονητής της ομάδας μας κ. Γιάννης Τάτσης, ο οποίος συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους δημοσιογράφους σε πολύ ωραίο κλίμα.
Μάλιστα, στο τέλος της βραδιάς μοιράστηκαν σε όλους τους δημοσιογράφους ντοσιέ με το σήμα του Ηροδότου, με ευχές για μια όμορφη σεζόν.
Η ΠΑΕ Ηρόδοτος ευχαριστεί θερμά το εστιατόριο «Θυγατέρα» για τη φιλοξενία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ