
Στο άδειο λόγω της επέλασης της μετάλλαξης Όμικρον, «Red Bull Arena», φιλοξενήθηκε από τη Λειψία η Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου ομίλου.
Οι «Πολίτες», έχοντας ήδη εξασφαλίσει για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν την πρωτιά στον όμιλο έπειτα από τη νίκη-ανατροπή κόντρα στην Παρί την προηγούμενη αγωνιστική, εμφανίστηκαν με πολλές αλλαγές και νέα πρόσωπα στη Γερμανία.
Με Γκρίλις, Ζιντσένκο, Ακέ μια Στέφεν στο αρχικό σχήμα και ΜακΑτί, Γουίλσον-Έσμπραντ, Ίγκαν-Ράιλι, Λάβια και Πάλμερ στον πάγκο ξεκίνησε το παιχνίδι ο Πεπ Γκουαρδιόλα, θέλοντας να δώσει λεπτά συμμετοχής.
Ο σύλλογος της Ρεντ Μπουλ πήρε… κεφάλι στο σκορ στο 24ο λεπτό, όταν έπειτα από όμορφη κάθετη του Λάιμερ και αδράνεια του Ακέ, ο Σζομποσζλάι πέρασε τον Στέφεν και πλάσαρε προ κενής εστίας.
Στο 71′, ο Αντρέ Σίλβα με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0, σκορ που άντεξε μόλις πέντε λεπτά, μέχρι την κοντινή κεφαλιά του Μαχρέζ μετά από υπέροχη σέντρα του Ζιντσένκο. Οι πρωταθλητές Αγγλίας τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς ο Γουόκερ αποβλήθηκε στο 82′ για φάουλ στον Σίλβα.
Στο άλλο ματς του ομίλου, η Παρί επικράτησε άνετα της Μπριζ με 4-1.
Βαθμολογία:
1. Μάντσεστερ Σίτι 12
2. Παρί Σεν Ζερμέν 11
3. Λειψία 7
4. Κλαμπ Μπριζ 4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
/ 4 ώρες πρινΧρυσός στο σκιφ ελαφρών βαρών ο Παπακωνσταντίνου
Ασημένιο για τη Ζωή Φίτσιου
-
ΔΙΕΘΝΗ
/ 6 ώρες πρινΤελικοί σε Μόντρεαλ και Τορόντο
O Hubert Hurkacz θα αντιμετωπίσει τον Pablo Carreno Busta, στον πρώτο του τελικό σε...
-
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
/ 24 ώρες πρινΣτην τέταρτη θέση η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου
Δεύτερες ήταν η Ειρήνη-Μαρίνα και Άννα-Μαρία Αλεξανδρή που αγωνίζονται για την Αυστρία
-
ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
/ 1 ημέρα πρινΤέσσερις προκρίσεις σε τελικούς τα ελληνικά κουπιά στο Ευρωπαϊκό
Αύριο θα διεκδικήσουν μετάλλια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας!