Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΟ: Ποιοί αναλαμβάνουν τις σημαντικές θέσεις στην ομοσπονδία

Συγκροτήθηκε την Δευτέρα (5/4) σε σώμα η νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, που συνεδρίασε για πρώτη φορά υπό την προεδρία του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Όπως προέκυψε, νέος Εκτελεστικός Γραμματέας της ομοσπονδίας στη θέση του Αλέξη Δέδε, αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ, Ιάκωβος Φιλιππούσης.

Προηγουμένως, ο Θοδωρής Ζαγοράκης παραιτήθηκε από το δικαίωμα που του δίνει το Καταστατικό να προτείνει ο ίδιος τον Εκτελεστικό Γραμματέα και έτσι ο Φιλιππούσης προτάθηκε από τον Παναγιώτη Δημητρίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ψηφίστηκε από 11 μέλη εκ των 17, καθώς ο Τάκης Αγραφιώτης (Super League – Ολυμπιακός) διαφώνησε με τη διαδικασία και αποχώρησε, ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης (πρόεδρος Super League – Παναθηναϊκός) απείχε επειδή δεν είχε εξουσιοδότηση από τη λίγκα για να πάρει θέση, το ίδιο ακριβώς και για τους ίδιους λόγους έπραξε ο πρόεδρος της Ένωσης Super League 2-Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ενώ οι Αλέξης Αλεξίου (Super League – AEK) και Μάκης Γκαγκάτσης (Super League – ΠΑΟΚ) ψήφισαν λευκό.

Από εκεί και πέρα, νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ομοσπονδίας ψηφίστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου (με 16 υπέρ και 1 κατά) και β’ αντιπρόεδρος ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, Στέργιος Αντωνίoυ.

Την θέση του ταμία αναλαμβάνει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, Κλέαρχος Τζαφέρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ