Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουνδουράκης και Μπαστάκης στο τεχνικό team του Εργοτέλη

Πρώτο ραντεβού για την έναρξη της προετοιμασίας το απόγευμα (18:30) της Δευτέρας 2 Αυγούστου

Οι παίκτες του Εργοτέλη ξεκίνησαν σήμερα τα εργομετρικά τους ενόψει της νέας σεζόν και της έναρξης την Δευτέρα 2 Αυγούστου του βασικού σταδίου της προετοιμασίας τους.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη:

Ένας διακεκριμένος επιστήμονας με μεγάλη εμπειρία επιστέφει μετά από χρόνια και πάλι στην ”κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ. Ο λόγος για τον γυμναστή εργοφυσιολόγο Νίκο Κουνδουράκη. 21 χρόνια εμπειρία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο που τα τελευταία χρόνια συμπεριλαμβάνουν και συμμετοχές στο Group Stage του Europa league. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦAΑ Αθηνών, κάτοχος  μεταπτυχιακού διπλώματος  (Master) στην φυσιολογία της άσκησης (Sports Physiology) στο Liverpool John Moores University και διδακτορικού διπλώματος της Ιατρικής Σχολής Κρήτης. Επίσης είναι κάτοχος 4 διπλωμάτων της σχολής της Μπαρτελόνα (Barca Univeristas) που αφορούν τις Νευροεπιστήμες και προπόνηση (Neuroscience and Training). Έχει παρακολουθήσει προπονητική ομαδικών Αθλημάτων (Training in Team Sports), προπόνηση δύναμης, αποκατάσταση και επαναφορά αθλητών  (Strength training: From Rehabilitation to performance),και διαχείριση προπονητικού φορτίου στο Ποδόσφαιρο (Workload Management in Football)  και συγγραφέας σωρείας επιστημονικών άρθρων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παράλληλα στο τεχνικό team προστέθηκε και ο Βασίλης Μπαστάκης προπονητής ποδοσφαίρου με εξειδίκευση στον τομέα της τεχνικής και δεξιοτήτων. Τα τελευταία επτά χρόνια έχει συνεργαστεί με αρκετές ακαδημίες ανάμεσα σε αυτές και η ακαδημία του συλλόγου μας, ενώ έχει τελέσει επίσης καθήκοντα προπονητή τεχνικής και βοηθός προπονητή στην Μικτή Ρεθύμνου. Κατέχει τα εξής διπλώματα: Youth Diploma 1, 2 και UEFA D και C ενώ έχει ολοκληρώσει τις εξετάσεις του διπλώματος UEFA B.

Αναλυτικά η σύνθεση του τεχνικό team της ομάδας μας για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο:

Προπονητής : Νίκος Μπαδήμας

Βοηθός προπονητή: Μανώλης Σουτζής

Β’ βοηθός προπονητή: Βασίλης Μπαστάκης

Προπονητής φυσικής κατάστασης – εργοφυσιολόγος: Νίκος Κουνδουράκης

Προπονητής τερματοφυλάκων: Τάσος Μεϊντάνης

Ξεκίνησαν τα εργομετρικά

Ξεκίνησαν σήμερα (30/7) τα εργομετρικά τεστ για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Τα τεστ πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου σταδίου με τους ”κιτρινόμαυρους” να έχουν χωριστεί σε δυο γκρουπ. Να σημειώσουμε ότι χθες πραγματοποιήθηκαν οι αιματολογικές εξετάσεις  ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες έχουν προγραμματιστεί και οι καρδιολογικές.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο ραντεβού για την έναρξη της προετοιμασίας έχει δοθεί το απόγευμα (18:30) της ερχόμενης Δευτέρας 2 Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ