Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόνο τέσσερις στους 22 φακέλους πλήρεις στη Super League 2

Καμία από την Κρήτη

Από τις 22 ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη ενοποιημένη Super League 2, μόνο οι τέσσερις είναι νόμιμες και έχουν πλήρεις φακέλους για να συμμετάσχουν στο επόμενο πρωτάθλημα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Οι νόμιμοι ήταν οι Λεβαδειακός Ιωνικός, Ξάνθη, οι οποίες πήραν άδεια Super League 1 και η Βέροια για άδεια SL2. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν δικαίωμα να ασκήσουν έφεση εντός τριών ημερών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε τους φακέλους 22 ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.Χορηγεί άδεια Super League 1 για την περίοδο 2021-22 στις ακόλουθες ΠΑΕ: Λεβαδειακός, Ιωνικός, Ξάνθη.
Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στην ΠΑΕ Βέροια.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ακόλουθες ΠΑΕ:

Απόλλων Λάρισας, Δόξα Δράμας, Παναχαϊκή, Εργοτέλης, Καραϊσκάκης Άρτας, Τρίκαλα, Διαγόρας, ΟΦ Ιεράπετρα, Κισσαμικός, Ολυμπιακός Βόλου, ΓΣ Νίκη Βόλου, Πανσερραϊκός, Καλαμάτα, Βλαχιώτης ο Αστήρ, Καβάλα, Τριγλία, Πιερικός και Ρόδος.

Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ