Συνδεθείτε μαζί μας

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ στο πλευρό των σεισμόπληκτων: «Κρήτη, είμαστε δίπλα σου»!

Ο ΟΦΗ δίπλα στους σεισμόπληκτους με δράσεις πριν και μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε τη διοργάνωση σχετικών δράσεων πριν και μετά το παιχνίδι της προσεχούς αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Αυτές τις δύσκολες στιγμές οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν μία σειρά δράσεων, ώστε να παρέχουν βοήθεια σε κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, που την έχουν μεγάλη ανάγκη.

 

εικόνα_Viber_2021-09-29_14-12-28-512.jpg#asset:342419

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στρέφει για μια ακόμα φορά το βλέμμα της στην κοινωνία και μαζί με τους συνεργάτες της στέκεται ξανά στο πλευρό των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.

Η Κρήτη βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το τελευταίο χρονικό διάστημα λόγω του ισχυρού σεισμού της 27ης Σεπτεμβρίου, με την ομάδα μας να αναλαμβάνει ουσιαστικές δράσεις για την στήριξη των ανθρώπων που επλήγησαν από το φυσικό φαινόμενο.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνουμε ότι σε πρώτη φάση, το μεσημέρι της Πέμπτης 30/9, μετά την πρωινή προπόνηση, όλοι οι ποδοσφαιριστές, προπονητές και εργαζόμενοι στην ομάδα, σε συνεργασία με τον χορηγό μας «Καλημέρα Φρούτα», θα μεταβούν οργανωμένα στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου, προκειμένου να μοιράσουν φρούτα σε περισσότερους από 600 συμπατριώτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα σπίτια τους.

Επίσης την Κυριακή 3/10/21, στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αποφασίστηκε όλα τα έσοδα των απλών εισιτηρίων από τις θύρες 4 & 5 να δοθούν μέσω της Περιφέρειας Κρήτης σε σχολεία του δήμου Μινώα Πεδιάδος που επλήγησαν από τον σεισμό.

Όσοι αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα της Κυριακής στις παραπάνω θύρες θα πάρουν δώρο το συλλεκτικό t-shirt με το μήνυμα «ΚΡΗΤΗ ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΗ» και τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό των ποδοσφαιριστών μας.

εικόνα_Viber_2021-09-29_14-14-50-189.jpg#asset:342416

Για τον λόγο αυτό καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να έρθουν την Κυριακή στο γήπεδο και να γεμίσουν αρχικά τις θύρες 4-5, έτσι ώστε να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τα σχολεία και στη συνέχεια όλες τις υπόλοιπες θύρες για να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές μας σε έναν ακόμα αγώνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΟΦΗ