Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας

Ο γνωστός δημοσιογράφος κατέληξε έπειτα από μάχη με την πανδημία.

Ο Γιώργος Τράγκας νικήθηκε από τον Κορωνοϊό, έπειτα από μια «μάχη» που έδινε για ημέρες με την πανδημία. Ο ίδιος ήταν ανεμβολίαστος, ενώ βρισκόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας τον τελευταίο καιρό.

 

Ο γνωστός δημοσιογράφος, είχε μπει χθες σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού καθώς επιδεινώθηκε και η νεφρική του λειτουργία.

Ο κ. Τράγκας είχε μια καρδιακή επιπλοκή η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ. Τελικά δεν άντεξε με αποτέλεσμα να καταλήξει τα ξημερώματα.

 

Η ανακοίνωση του Σωτηρία

 

«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘’Η ΣΩΤΗΡΙΑ’’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου».

 

Εν τω μεταξύ με ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του Γιώργου Τράγκα, Πάρις Κουρτζίδης, τον αποχαιρετά, λέγοντας πως από τη θλίψη δεν έχει λόγια. «Έφυγε ένας πραγματικός φίλος, δεν έφυγε μόνο ένας Ελεύθερος Άνθρωπος», γράφει και συμπληρώνει «στο επανιδείν Γιώργο. Ο Θεός να σε αναπαύσει. Κι εμείς οφείλουμε να σε τιμήσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ